eDelicios

Ce sa pui pe pizza daca nu ai ketchup si nici sos de rosii acasa

Dacă nu ai ketchup sau sos de roșii acasă, există încă multe opțiuni delicioase pentru a umple pizza:

  1. Pesto: Un sos pesto verde sau roșu poate fi o alternativă minunată. Pesto-ul verde este făcut din busuioc, ulei de măsline, usturoi, parmezan și nuci de pin, în timp ce pesto-ul roșu adaugă roșii uscate la această combinație.
  2. Sos de brânză: Un sos de brânză făcut din brânză topită, smântână și condimente poate adăuga o notă bogată și cremoasă la pizza ta.
  3. Humus: Dacă îți place humusul, poți să-l folosești ca bază pentru pizza. Este o alternativă gustoasă și sănătoasă, bogată în proteine și nutrienți.
  4. Sos de avocado: Dacă ai avocado acasă, poți să-l transformi într-un sos delicios pentru pizza. Pasează avocado-ul matur și amestecă-l cu puțină sare, piper și suc de lămâie pentru un sos cremos și delicios.
  5. Sos de usturoi: Un sos de usturoi făcut din iaurt grecesc, usturoi, sare și piper poate fi o alternativă simplă și gustoasă.

Acestea sunt doar câteva idei, dar poți experimenta cu orice alte ingrediente pe care le ai la îndemână sau pe care le preferi. Combinațiile de topping-uri pentru pizza sunt aproape infinite, deci lasă-ți imaginația să zboare!