eDelicios

O alta reteta pe care nu pot sa mi-o scot din minte la cat e de buna. Contine doar 2 ingrediente, inclusiv mere

Fursecuri de Ovăz cu Piure de Mere

Ingrediente:

  • 100 de grame de fulgi de ovăz
  • 200 de grame de piure de mere

Instrucțiuni:

  1. Pregătirea piureului de mere: Folosiți mere coapte și dulci pentru a evita adaosul de îndulcitor. Spălați și curățați merele de cotor și sâmburi. Puneți-le într-un procesor de bucătărie și transformați-le în piure.
  2. Combinația de ovăz și piure de mere: Adăugați fulgii de ovăz în procesorul de bucătărie peste piureul de mere. Continuați procesarea până când amestecul devine omogen.
  3. Lăsați la odihnă: Transferați amestecul rezultat într-un bol și lăsați-l deoparte timp de aproximativ o oră. În acest timp, fulgii de ovăz vor absorbi sucul de mere și se vor înmuia.
  4. Modelarea fursecurilor: După ce amestecul s-a odihnit suficient și s-a îngroșat, modelați-l în forme de fursecuri, folosind mâinile umezite pentru a preveni lipirea.
  5. Coacere: Așezați fursecurile pe o tavă de copt acoperită cu hârtie pergament și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180°C. Coaceți timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când fursecurile devin aurii și crocante.
  6. Servire: Lăsați fursecurile să se răcească înainte de a le servi. Savurați aceste delicioase fursecuri de ovăz cu piure de mere alături de cei dragi!