eDelicios

(P) Dulceață cum sigur n-ai mai auzit: cu vodka, rom sau whiskey! Aromă de fructe îmbogățită cu note de alcool

În inima tradiției culinare românești, acolo unde gustul autentic se întâlnește cu inovația, Delicios se impune ca o veritabilă oază de savoare pentru iubitorii de dulceață artizanală. Fondată de Bogdan și Andra, această mică afacere a reușit să se distingă pe piața locală prin abordarea sa unică, combinând fructele selecționate cu grijă cu note subtile de alcool de calitate superioară. Rezultatul? O gamă de produse care transformă fiecare mic dejun sau desert într-o experiență memorabilă.

La doar un an de la debutul său triumfal pe piața din România, în iulie 2023, Delicios a devenit sinonim cu excelența în materie de dulceață. Fiecare borcan ascunde nu doar fructe bogat aromate, ci și povești, pasiune și dedicare. Bogdan și Andra nu s-au mulțumit să urmeze rețete tradiționale; au ales să inoveze, să experimenteze, să aducă ceva nou. Așa s-au născut combinațiile inedite de arome: de la dulceața de cireșe cu whiskey, la cea de afine de pădure cu gin, fiecare sortiment este o invitație la descoperire.

Produsele Delicios sunt rezultatul unui proces meticulos de selecție și preparare. Fructele, culese la maturitatea perfectă, sunt combinate cu alcooluri fine, importate, pentru că, după cum explică fondatorii, piața locală nu oferă variantele aromatizate necesare pentru a atinge standardul de calitate dorit. În ciuda prezenței alcoolului, dulcețurile pot fi savurate de întreaga familie. Procesul de fierbere asigură evaporarea alcoolului, lăsând în urmă doar aromele îmbogățite care fac din fiecare degustare o experiență de neuitat.

Printre stelele colecției se numără:

  • Dulceața de cireșe cu whiskey: O simfonie de gusturi, unde dulceața cireșelor se îmbină armonios cu notele robuste de whiskey.
  • Dulceața de căpșuni cu whiskey: Un clasic reinterpretat, unde căpșunile zemoase întâlnesc eleganța whiskey-ului.
  • Dulceața de afine de pădure cu gin: Un mix răcoritor, perfect pentru zilele calde de vară.
  • Dulceața de mure cu vodka: Intensă și vibrantă, ideală pentru a adăuga un strop de extravaganță oricărui desert.
  • Dulceața de prune cu miez de nucă și rom: O combinație regală, ce aduce împreună dulceața prunelor cu textura crocantă a nucilor și aroma profundă a romului.

Și lista continuă, fiecare sortiment fiind o mărturie a pasiunii și a măiestriei cu care Bogdan și Andra își tratează creațiile. Delicios nu este doar o afacere, este o poveste de succes, o dovadă că, cu inovație și dedicare, tradiționalul poate fi transformat în excepțional.

Într-un peisaj culinar tot mai saturat de produse industriale, Delicios reprezintă un suflu nou, un reminder al gusturilor autentice, îmbogățite cu un twist modern. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei experiențe gustative de neuitat, un borcan de dulceață Delicios este răspunsul. Este mai mult decât o simplă dulceață; este o celebrare a gustului, a inovației și, mai presus de toate, a pasiunii neîntrerupte pentru excelentă în arta culinară.

Puteți comanda produsele lor aici: gustuldelicios.ro