eDelicios

Metodă ingenioasă pentru desfundarea scurgerilor – Ai nevoie de 200g bicarbonat de sodiu, 200g sare, 150 ml oțet și apă

Cu timpul, permeabilitatea scurgerilor de la chivete si cazi se diminueaza, deorece aici se strange o cantitate semnificativa de mizerie… Apoi, intr-o zi pe care nu o putem numi chiar placuta, scurgerile se vor infunda aproape de tot si apa nu se va scurge aproape deloc…

Cu toate acestea, nu va grabiti sa chemati un instalator sau sa dati bani pe solutii de curatare a scurgerilor! Va vom arata cum puteti desfunda scurgerile cu ingrediente care se gasesc deja in orice gospodarie…

Ingrediente:

200 g bicarbonat de sodiu
200 g sare
150 ml otet
apa
Cum se prepară?

Pentru inceput, amestecati sarea si bicarbonatul. Cu grija, turnati acest amestec in scurgere. Fierbeti putin otetul, apoi turnati-l in scurgere. Veti asista la o reactie chimica in timpul careia se formeaza o spuma. In cele din urma, turnati apa fierbinte in scurgere pentru a o spala.

Ati si terminat!

Apa se va scurge fara nici o problema. Aceasta metoda este una foarte simpla pentru a rezolva problema. Aceste ingrediente dizolva excelent toate depunerile si tot odata nici nu afecteaza furtunul de scurgere.

In plus, desfundarea scurgerilor nu dureaza prea mult timp, si nici nu este necesara nici o unealta sau utilizarea vreunui instrument special. Aveti grija sa aveti scurgerile curate si fara probleme!

Impartasiti acest truc prietenilor si cunostintelor dumneavoastra, cu siguranta si ei au intampinat probleme cu infundarea scurgerilor.