eDelicios

Cele două ingrediente care topesc depozitele de grăsime și elimină paraziții intestinali

Cele două ingrediente care topesc depozitele de grăsime. Această rețetă uimitoare detoxifiază organismul, distruge paraziții intestinali și topește grăsimea.

Remediu cu seminţe de in şi cuişoare, împotriva paraziţilor

Ingrediente:

100 grame seminţe de in

10 grame de cuişoare

Mod de preparare
Cu ajutorul râşniţei de cafea sau a altui aparat se macină foarte bine seminţele de in şi cuisoarele, astfel încât să se obţină o pulbere fină. Din acest amestec, se administrează 2 linguri, dimineaţa, 3 zile la rând. Se pot lua împreună cu puţină apă sau cu micul dejun. Remediul se ia timp de 3 zile la rând, după care se face o pauză de alte 3 zile, continuând astfel timp de o lună.

Semințele de in sunt un bun ajutor natural în curele de slăbire datorită proprietăților antioxidante care stimulează metabolismul. Fibrele pe care le conțin mențin senzația de sațietate și acizii grași omega 3 țin în frâu pofta de dulciuri.

Cuișoarele sunt foarte eficiente în eliminarea paraziților intestinali. În plus, sunt bogate în acizi grași esențiali omega – 3, fibre, vitaminele K și C, alciu, magneziu și mangan cuișioarele oferă o protecție puternică împotriva multor boli.

Manganul activează o varietate de enzime importante în organism și joacă un rol important în metabolismul lipidic. Manganul stabilizează, de asemenea, sistemul nervos – ameliorând stările de depresie, iritabilitate și anxietate.