eDelicios

Ingredientul miraculos care reface ficatul și reduce colesterolul

Persoanele cu kilograme în plus, cele care se simt epuizate, cele care au un exces de toxine atât în organism, cât și în alimentație sau în produsele cosmetice, chiar și persoanele care locuiesc în zone poluate sunt deja afectate de astenie.

Dacă nu suferiți de astenie, atunci sigur vă simțiți obosiți și stresați. Însă albinele au avut grijă să creeze un produs de-a dreptul miraculos pentru organism.

Supranumită și ”pâinea albinelor”, păstura este deja încoronată drept superalimentul cu proprietăți miraculoase, lăsând la o parte gustul fenomenal. Poate fi folosită și ca o gumă de mestecat naturală, datorită texturii păstoase, redând prospețimea gurii instant.

Păstura este un polen supus în stup unor procese naturale. Polenul este așezat de către albine în faguri, bine presat pentru a scoate aerul și glazurat apoi cu o peliculă de propolis.

În stup este foarte cald, polenul fermentează și se transformă în păstură, un produs care abundă în vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, factori antibiotici și multe alte substanțe esențiale pentru organism.

Deși compoziția sa este asemănătoare cu cea a polenului, păstura are proprietăți și mai valoroase decât acesta, datorită conținutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E și K, acid lactic, enzime și minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lactofermenți, aminoacizi și enzime care se găsesc în păstură fac din acest produs o sursă importantă de energie, vitalitate și bunăstare generală.

Se recomandă cel puțin o linguriță de păstură pe zi persoanelor cu colesterolul din sânge ridicat, care au afecțiuni hepatice și ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, dar și persoanelor cu probleme circulatorii.

Păstura

Ajută la detoxifierea organismului
Protejează ficatul și tubul digestiv
Reduce colesterolul din sânge
Previne și tratează anemiile
Întărește sistemul imunitar

Specialiștii îl recomandă pentru consum regulat, în cazul în care dorim să ne protejăm sănătatea și să prevenim diverse afecțiuni.

Păstura îmbunătățește sistemul imunitar, tonifică puternic sistemul endocrin, tonifică și regenerează ficatul, are un conținut bogat de antioxidanți, păstrează echilibrul hormonal, protejează ADN-ul și regenerează celulele.

Stimulează digestia, metabolismul, secrețiile biliare și funcția colonului. Ne redă vitalitatea, energia și pofta de viață. Așadar, își merită numele de miracolul naturii.