eDelicios

Top cele mai gustoase torturi pe care le poți face în casă

Am făcut o listă cu torturi geniale, cu detalii despre fiecare și cu informații despre ingredientele speciale de care acestea au nevoie pentru a le trece repede pe lista de cumpărături.

1. Tort cu nuci și cafea. Este simplu de făcut, dar delicios. Nu are nevoie de ingrediente speciale, altele decât cafeaua și nucile. Marele avantaj al tortului este că nu este nevoie să însiropezi blatul și nu este necesar să îmbraci complet tortul în cremă. E mai simpatic asezat în “dezordine”.

2. Tort de ciocolata. Rețeta este perfectă dacă vrei un tort rapid, bun si simplu de facut. Poți să-l transformi într-un tort de gala ornându-l cu atentie. Partea bună este că tortul se face ușor, blatul nu trebuie însiropat, iar crema nu-ți va da nici un fel de bătăi de cap!

3. Tort de ciocolata cu blat alb. Tortul este unic și spectaculos! Are gust fin de bezea, iar crema este plină de ciocolată, iar partea cea mai frumoasă, si care face ca acest tort de ciocolată cu blat alb să fie cu atat mai bun, este că se face foarte, foarte usor.

4. Tort ganache. Este o rețetă de sărbătoare. Am ales o prăjitură care miroase a sărbătoare pe care o poți face în orice moment al anului și care stă bine pe orice masă, cu orice ocazie. Tort ganache.

5. Tort cu ciocolata (cu multa, multa ciocolata!). Se face usor, este delicios si poate fi combinat cu orice fel de crema sau glazura, dar poate fi servit si simplu, cu frisca, sos de fructe sau pur si simplu pudrat cu zahar si decorat cu ciocolata rasa.

Si asta pentru ca blatul special al acestui tort de ciocoalata este cel mai bun tort de ciocolata. Reteta este aici. Tortul are un ingredient special și inedit pe care îl ai în casă!

6. Tort de clatite. Hai sa facem ceva senzational. Tort de clatite cu crema de vanilie si sirop de fructe. Aparent este greu de facut, dar este cu mult mai simplu decat pare. In ceea ce priveste montarea lucrurile devin foarte simple daca folosesti o tava cu pereti detasabili.

Este perfect pentru orice moment de sărbătoare. Reteta este aici. Ca sa-l faci cu adevărat special ai nevoie de fructe de pădure, dar poți să folosești perfect fructe congelate.