eDelicios

Salata “Fantezie”- o salata foarte delicioasa si frumoasa – Vedeta pe orice masa

Mai ales cu ocazii speciale, atunci când avem invitați la masă, de sărbători, dorim să facem o impresie bună cu bucatele pe care le punem pe masă.

Astăzi îți vom prezenta o rețetă specială, de o salată, care va fi foarte frumoasă în primul rând. Este o salată foarte hrănitoare, cu multe ingrediente sănătoase și la îndemâna oricui.

Dincolo de toate aceste caracteristici, toată lumea va rămâne încântată de culorile foarte aprinse ale salatei Fantezia.

Ai libertatea să o decorezi cu tot ce vrei tu. Alegerea să combini porumbul cu morcovul și carnea este una foarte bună.

Este un aperitiv minunat care se va mânca chiar de la început. Într-un bol pune ceapa tocată mărunt, zahărul, apa, amestecă bine aceste ingrediente și lasă-le pentru 20 de minute să se marineze.

Pănă atunci începe să tai carnea de pui, în cubulețe mici, dar după ce ai fiert-o. Dă printr-o răzătoare mare cașcavalul și ouăle fierte.

Ia o formă detașabilă de aproximativ 17 cm pentru că în ea vei aranja salata. Primul strat va fi făcut din carnea de pui. După aceea pune și maioneza, așa cât să acoperi bine toată carnea tăiată.

După aceea pune ceapa marinată , dar scursă de tot excesul de apă. Următorul stra va fi de morcov coreean. Și adaugă iar maioneză. Acoperă cu ouăle rase și continuă cu maioneza.

Aranjează și porumbul scurs de sucul din cutie și acoperă-l cu maioneză. Mai pune și cașcavalul ras și dă-l cu maioneză.

Decorează salata cu ajutorul unor cercuri făcute din legume. Pentru acest pas mai toacă niște morcov iute. Adaugă și mărarul mărunțit. Taie în cubulețe ardeiul, taie sub formă de cuburi și castraveții și aruncă puține boabe de porumb.

Dă salata la frigider pentru 30 de minute. În acest timp ea se va întări iar ingredientele ei se vor combina.

Această rețetă este una extrem de simplă, care nu îți va lua foarte mult timp iar rezultatul va fi pe placul tuturor, chiar și al celor mai pretențioși dintre invitați.

Nu vei petrece timp la aragaz prea mult. Tot ce trebuie să faci este să ai puțină răbdare și să aranjezi toate ingredientele cât mai frumos ca salata ta să arate bine și să reziste până când o pui pe masa de sărbătoare.

Dar din fericire este o salată potrivită și pentru zilele obișnuită când vrei să ai în farfuriile tale puțină culoare.

Nu uita să îi faci poze, cu siguranță rezultatul merită.