eDelicios

Andreea Antonescu și-a refăcut viața. Vedeta a fost surprinsă sărutându-se cu noul iubit

Andreea Antonescu a anunțat în exclusivitate în VIVA! că divorțează de soțul ei. Se pare că acum și-a refăcut viața, a fost surprinsă sărutându-se în public cu noul iubit. Și el apare zilnic la TV, la Antena 1.

E tânără, e frumoasă, e deșteaptă, așadar nu a durat mult până Andreea Antonescu și-a refăcut viața. Chiar dacă nu a semnat încă actele de divorț, cântăreața și-a refăcut viața în brațele unui bărbat tânăr, cunoscut în lumea mondenă din București.

Conform Spynews, cei doi au fost surprinşi în timp ce plecau de la studio şi se îndreptau spre un supermarket. După ce au petrecut ceva timp printre rafturi, Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache, căci el este celebrul iubit, s-au îndreptat spre casa de marcat pentru a achita cumpărăturile. Plimbarea prin oraș nu s-a terminat aici, cei doi au mers și la o cofetărie.

Vedeta a confirmat astăzi că trăiește o relație cu Ștefan, ea nu caută aventuri, ci o poveste serioasă de iubire.

„Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, a spus Andreea Antonescu, în exclusivitate, pentru Spynews.