eDelicios

Cum să faci pârjoale gustoase și suculente. Un truc simplu pentru toate gospodinele

Nicio mâncare din lume nu are savoarea și gustul celei pregătite acasă, după rețetele mamei sau bunicii – rețete clasice verificate în timp, îmbunătățite și experimentate în zeci de bucătării.

Astăzi ți-am pregătit câteva sfaturi utile despre cum să pregătești cele mai bune pârjoale la tine acasă, cu minim efort și maximă satisfacție.

Chiar dacă necesită puține ingrediente și sunt ușor de făcut, au și ele niște mici secrete. Așadar, rămâi alături de noi ca să descoperi arta pregătirii celor mai delicioase, suculente, fragede și apetisante pârjoale de pe planetă!

1. Pentru un gust mai special amestecați mai multe tipuri de tocătură: porc, vită, miel.

2. Nu adăugați lapte în tocătura de carne! În schimb puteți adăuga puțină apă călduță, până ajungeți la consistența dorită.

3. Adăugați în tocătura de carne doar gălbenușuri de ou.

4. Pentru un gust mai intens și o textură mai suculentă, adăugați în tocătura de carne cât mai multă ceapă.

5. Nu este obligatoriu să adăugați pâine în tocătura de carne. Puteți în schimb adăuga varză, cartofi sau morcov.

6. Coaceți pârjoalele în tigaia foarte bine încinsă cu ulei.

7. În funcție de preferințe, puteți găti pârjoale pane, folosind pesmet sau făină.

8. Umeziți mâinile atunci când formați pârjoalele și puneți-le imediat în tigaia încinsă cu ulei. Astfel veți obține niște pârjoale mai netede, uniforme și plăcute la aspect.

9. Pentru un gust mai special și o textură mai moale și suculentă, treceți pârjoalele prin albuș de ou bătut și prăjiți-le în mod obișnuit