eDelicios

Pregătiți Coca-Cola de casă în doar 5 minute. Copiii vor fi încântați!

Coca-Cola din comerț îndepărtează de minune rugina și, de asemenea, omoară furnicile și gândacii de Colorado. Și aceasta este băutura, pe care o adoră copiii!

Din fericire, gospodinele noastre au învățat să prepară „Coca-Cola” de casă, fără să utilizeze bicarbonatul de sodiu, aromatizatori și doze colosale de zahăr și cafeină. Evident, gustul ei se deosebește puțin de cel al adevăratei Coca-Cola, însă acest experiment culinar merită încercat!

INGREDIENTE:

-1.5 litri de apă minerală carbogazoasă;

-2 linguri de sirop de afine;

-2 linguri de sirop de măceșe;

-5 linguri de zahăr;

-3 linguri de cicoare.

MOD DE PREPARARE:

1.Combinați cicoarea, zahărul și siropurile într-un bol. Turnați un pahar de apă minerală carbogazoasă peste ele și amestecați foarte bine până la dizolvarea completă a tuturor ingredientelor.

2.Filtrați soluția obținută prin 2 straturi de tifon.

3.Apoi turnați-o cu grijă și fără grabă în sticla cu apa minerală carbogazoasă. Cu cât o veți turna mai lent, cu atât mai puțină spumă va ieși din sticlă.

Voila! „Coca-Cola” folositoare este gata! Copiii vor fi încântați și nu vă veți îngrijora de sănătatea lor! Care sunt beneficiile acestei băuturi? Cicoarea conține inulină — compusul utilizat pentru îmbunătățirea digestiei.

Iar siropurile de afine și măceșe sunt imunomodulatori naturali. Încercați să pregătiți Cola de casă și nu veți regreta! Salvați această rețetă și distribuiți-o prietenilor voștri!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!